Viser det ene resultatet

Overtidsmat meny 2018

Bestilling

Bestilling av overtidsmat kan skje frem til kl. 11.00 samme dag som levering, men gjerne før. Bestilling til samme dag bør bestilles over telefon. Bestilling til dager frem i tid kan gjøres på e-post eller telefon. Minste bestilling er 6 porsjoner.

Levering

Vi leverer over hele Oslo. Overtidsmaten leveres vanligvis mellom kl. 14.30 og 16.00. Om ønskelig kan vi også levere engangstallerken og bestikk. Maten holder seg varm i 2 - 3 timer i uåpnet emballasje.

Menyen

Menyen er satt sammen i 5 ulike ukemenyer for å være så variert som mulig. Dagens rett finner man ut i fra ukenummeret og dagen. I tillegg har vi et utvalg som kan leveres hver dag (se nederst på siden). Maten kommer varm i aluminiumsformer i varmekasser. Ønskes maten pakket porsjonsvis, koster det kr. 6,- pr. porsjon. Tillegg for ekstra stor porsjon kr. 25,-. For at maten skal være varm er det viktig at alle spiser samtidig, eller at man har mulighet til å sette maten i vannbad, varmeskap el.

Meny 2018

Ukenummer: 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31, 36, 41, 46 og 51

Mandag

Biff stroganoff med ris, salat, dressing, baguett og smør

Kr. 135,-

Tirsdag

Tacopai med salat og dressing

Kr. 135,-

Onsdag

Svinenakkefilet med peppersaus, brokkoli og poteter

Kr. 135,-

Torsdag

Kylling i karri med ris, salat, dressing, baguett og smør

Kr. 130,-

Fredag

Bifflapskaus med flatbrød og tyttebærsyltetøy

Kr. 110,-

Ukenummer: 2, 7, 12, 17, 22, 27, 32, 37, 42, 47 og 52

Mandag

Husets lasagne med salat, dressing, baguett og smør

Kr. 130,-

Tirsdag

Lammefrikassé med poteter og tyttebær

Kr. 135,-

Onsdag

Indisk tandoori (med kalkunkjøtt) med ris, salat og nanbrød

Kr. 135,-

Torsdag

Medisterkaker med saus, surkål og poteter. NM-gullvinner!

Kr. 125,-

Fredag

Biffgryte med ris, brokkoli og baguett

Kr. 135,-

Ukenummer: 3, 8, 13, 18, 23, 28, 33, 38, 43 og 48

Mandag

Kalkunfilet med peppersaus, poteter og grønnsaker

Kr. 135,-

Tirsdag

Stekt laks med poteter, remulade og agurksalat

Kr. 130,-

Onsdag

Viltgryte (med reinsdyrkjøtt) med poteter og rosenkål

Kr. 140,-

Torsdag

Wok med marinert kyllingkjøtt, grønnsaker, ris og baguett

Kr. 130,-

Fredag

Nakkekoteletter med surkål, sky og poteter

Kr. 125,-

Ukenummer: 4, 9, 14, 19, 24, 29, 34, 39, 44, og 49

Mandag

Hjemmelaget bratwurst med grønnsaksstuing og stekte poteter

Kr. 125,-

Tirsdag

Biffbiter med estragonsaus og pasta. Serveres med salat.

Kr. 125,-

Onsdag

Chili con carne med rødløk, rømme, tortillachips og ris

Kr. 130,-

Torsdag

Kjøttkaker med brun saus, kålstuing, poteter og tyttebær

Kr. 130,-

Fredag

Kyllingfilet i sursøt saus med ris og baguett

Kr. 130,-

Ukenummer: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 og 50

Mandag

Kalkungryte m/cashewnøtter og ananas, ris, salat og baguett

Kr. 135,-

Tirsdag

Bakt laks med soppstuing, brokkoli og poteter

Kr. 130,-

Onsdag

Svinefilet med bernaisesaus, grønnsaker og stekte småpoteter

Kr. 140,-

Torsdag

Fyldig gulasjsuppe med rømme og nystekt brød og smør

Kr. 140,-

Fredag

Biffgryte med peanøtter, ris, salat og baguett

Kr. 135,-

Alternativ til dagens rett. Kan bestilles alle ukedager:

Vegetargryterett med ris, salat, dressing, baguett og smør (kan bestilles enkeltvis i tillegg til hovedbestilling)

Kr. 130,-

Vegetarlasagne med salat, dressing, baguette og smør (kan bestilles enkeltvis i tillegg til hovedbestilling)

Kr. 130,-

Husets lasagne med salat, dressing, baguette og smør

Kr. 130,-

Ovnsbakt laks med remulade, agurksalat og poteter

Kr. 130,-

Kyllinglår med stekte poteter, salat og baguett

Kr. 130,-

Pølser med hjemmelaget potetstappe, ketchup, sennep, løk

Kr. 120,-

Karbonadekaker med løk, grønnsaker og poteter

Kr. 120,-

Pastasalat m/kylling/skalldyr/ost&skinke, dressing baguett og smør

Kr. 125,-

Skinkestek med saus og surkål

Kr. 135,-