Om oss

Gunnar Ruud, catering i over 75 år!

I 2017 kunne Gunnar Ruud Catering feire 75 år i bransjen. Gunnar Ruud var kjøpmann og startet kjøttbutikk i 1942. I 1947 ble selskapet registrert som aksjeselskap. Etter hvert utviklet det seg med både fiskebutikk og kjøttbutikker flere steder i byen. Catering startet som en bigesjeft men ble i år 2000 hoveddelen av vår virksomhet.

I dag er det 3. generasjon Ruud som driver selskapet videre. Sommeren 2000 bestemte vi oss for å satse fullt og helt på catering og bygget om kjøttbutikken på Kampen til koldtkjøkken.

Det er fortsatt mulig å komme innom oss i Norderhovgata 7, på Kampen i Oslo, og kjøpe hjemmelagde pølser, karbonader og ferdige, frosne middagsretter. Til jul lager vi og selger vår berømte julefarse, medisterkaker, julepølser, sosisser, sylte og ikke minst byens beste pinnekjøtt.

Over 75 års erfaring fra bransjen, og cirka 35 medarbeidere med stort engasjement, gir oss rikelig med trygghet og kompetanse, og vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement.

Gunnar Ruud 1950
Om oss. Ann-Cathrin, Robert og Inger Ruud

Eget pølsemakeri

I tillegg til varmt- og koldtkjøkken har vi vårt eget pølsemakeri beliggende sentralt på Kampen i Oslo. Her forberedes og produseres det meste av råvarene til kjøkkenet. Vi lager blant annet vårt eget pålegg, karbonadekaker, kjøttboller, pølser av mange slag, pinnekjøtt, medisterkaker og mye mer. Vi har flere år vunnet priser, både gull, sølv og bronse, under NM i kjøttprodukter.

pølsemakere med pølser

Gullmedaljer i 2019 og trippel Norgesmester i 2017

I november 2019 fikk vi hele 5 medaljer i NM; 3 GULL for vossakorv, sylte og juletapasboller (små medisterkaker). I tillegg fikk vi sølv for julepølsa og bronse for karbonadekakene våre.

I november 2017 ble vi kåret til Norgesmester i henholdsvis medisterkaker, julepølse og røkt pinnekjøtt. Vi ble også kåret til Norgesmester i medisterkaker i 2015. NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF). Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens. Les mer.

medaljer

Din cateringleverandør fra a til å!

Til de fleste anledninger har man det nødvendige utstyr og den hjelp som behøves. Ved spesielle anledninger kan det være behov for assistanse.

Vi kan levere alt fra bestikk – dekketøy – duker – bord – stoler, og til og med telt i alle størrelser. Vi kan også hjelpe til med oppdekking og servering, samt rydding underveis. Eller annet om det skulle være nødvendig.

Vi ordner det meste!

Ta kontakt på tlf. 23 30 25 00 eller post@gunnarruud.no

Vi håper på å høre fra deg!

NM-vinnere poserer foran bil.

Ann-Cathrin Ruud
Kjøkkensjef og eier

Ann-Cathrin er sjefen over alle sjefer på kjøkkenet, og har et stort engasjement for å lage og levere nydelig mat. Hver eneste gang.

Hilde

Hilde Camilla Larsen
Koldtkjøkkensjef

Hilde er en lidenskapelig kokk med mer enn 15 års erfaring fra kjøkken.

Tove

Tove greging
kundekonsulent

Tove har nesten 20 års erfaring i bransjen og hjelper deg med gode råd for et vellykket arrangement.

joakim og trond

JOAKIM OG TROND
Pølsemakere

To karer med høy kompetanse og faglig stolthet. Norgesmestere i flere kategorier.

robert

Robert ruud
Daglig leder og eier

Robert har jobbet i bedriften siden han var liten. I tillegg til å være daglig leder og sjef i pølsemakeriet er han vår altmuligmann, som kan og fikser det meste.

Inger Ruud

Inger Ruud
Kontorsjef og eier

Inger jobber på kontoret med ordremottak og kundebehandling. I tillegg tar hun seg av utkjøring, hjemmesider og nettbutikk.

Dagfinn og Terje Ruud

Dagfinn og Terje Ruud
Arbeidende pensjonister

Brødrene har eid og drevet Gunnar Ruud AS i en årrekke, frem til 3. generasjon tok over i 2001. De er fortsatt engasjert i daglig drift.

Gunnar vw veteranbil

Gunnar
grillsjef

Gunnar (58 modell) trives best på fine solskinnsdager. Da er han gjerne med ut og kaster glans på store og små arrangement.