Om oss
Gunnar Ruud, catering i over 80 år!
I 2022 kunne Gunnar Ruud Catering feire 80 år i bransjen. Gunnar Ruud var kjøpmann og startet kjøttbutikk i 1942. I 1947 ble selskapet registrert som aksjeselskap. Etter hvert utviklet det seg med både fiskebutikk og kjøttbutikker flere steder i byen. Catering startet som en bigesjeft men ble i år 2000 hoveddelen av vår virksomhet.
I dag er det 3. generasjon Ruud som driver selskapet videre. Sommeren 2000 bestemte vi oss for å satse fullt og helt på catering og bygget om kjøttbutikken på Kampen til koldtkjøkken.
Det er fortsatt mulig å komme innom oss i Norderhovgata 7, på Kampen i Oslo, og kjøpe hjemmelagde pølser, karbonader og ferdige, frosne middagsretter. Til jul lager vi og selger vår berømte julefarse, medisterkaker, julepølser, sosisser, sylte og ikke minst byens beste pinnekjøtt.
Over 80 års erfaring fra bransjen, og cirka 35 medarbeidere med stort engasjement, gir oss rikelig med trygghet og kompetanse, og vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement.
Eget pølsemakeri
I tillegg til varmt- og koldtkjøkken har vi vårt eget pølsemakeri beliggende sentralt på Kampen i Oslo. Her forberedes og produseres det meste av råvarene til kjøkkenet. Vi lager blant annet vårt eget pålegg, karbonadekaker, kjøttboller, pølser av mange slag, pinnekjøtt, medisterkaker og mye mer. Vi har flere år vunnet priser, både gull, sølv og bronse, under NM i kjøttprodukter.
Din cateringleverandør fra a til å!
Til de fleste anledninger har man det nødvendige utstyr og den hjelp som behøves. Ved spesielle anledninger kan det være behov for assistanse.
Vi kan levere alt fra bestikk – dekketøy – duker – bord – stoler, og til og med telt i alle størrelser. Vi kan også hjelpe til med oppdekking og servering, samt rydding underveis. Eller annet om det skulle være nødvendig.
Vi ordner det meste!
Ta kontakt på tlf. 23 30 25 00 eller post@gunnarruud.no
Vi håper på å høre fra deg!
Ann-Cathrin Ruud
Kjøkkensjef og eier
Ann-Cathrin er sjefen over alle sjefer på kjøkkenet, og har et stort engasjement for å lage og levere nydelig mat. Hver eneste gang.
Hilde Camilla Larsen
Koldtkjøkkensjef
Hilde er en lidenskapelig kokk med mer enn 20 års erfaring fra kjøkken.
Tove greging
kundekonsulent
Tove har over 25 års erfaring i bransjen og hjelper deg med gode råd for et vellykket arrangement.
JOAKIM OG NICOLAI
Pølsemaker'n og læregutten
Joakim er en fagmann med med høy kompetanse og faglig stolthet. Nicolai er 4. generasjon Gunnar Ruud, og en ivrig lærling.
Robert ruud
Daglig leder og eier
Robert har jobbet i bedriften siden han var liten. I tillegg til å være daglig leder og sjef i pølsemakeriet er han vår altmuligmann, som kan og fikser det meste.
Inger Ruud
Kontorsjef og eier
Inger jobber på kontoret med ordremottak og kundebehandling. I tillegg tar hun seg av utkjøring, hjemmesider og nettbutikk.
Dagfinn og Terje Ruud
Arbeidende pensjonister
Brødrene har eid og drevet Gunnar Ruud AS i en årrekke, frem til 3. generasjon tok over i 2001. De er fortsatt engasjert i daglig drift.
Gunnar
grillsjef
Gunnar (58 modell) trives best på fine solskinnsdager. Da er han gjerne med ut og kaster glans på store og små arrangement.

