Medaljedryss i NM 2019

I november 2019 fikk vi hele 5 medaljer i NM; 3 GULL for vossakorv, sylte og juletapasboller (små medisterkaker). I tillegg fikk vi sølv for julepølsa og bronse for karbonadekakene våre.

 

Trippel-triumf for Ruud i NM 2017 Norgesmester x 3

I november 2017 ble vi kåret til Norgesmester i henholdsvis medisterkaker, julepølse og røkt pinnekjøtt.

Norgesmesterskap (NM) i julemat arrangeres hvert annet år av kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF). Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor råvare, utseende, lukt, smak og konsistens blir vurdert av uavhengige fagfolk med lang erfaring fra kjøttfaget.

– I år var det 530 produkter påmeldt for bedømming med spesielt fokus på jul og pålegg. Hele 72 forskjellige typer pinnekjøtt, like mange julepølser og over 40 medisterkaker ble sendt inn. Det har vært rekordmange bedrifter påmeldt og kampen om norgesmestertitlene er beinhard, sier Svein-Erik Eide i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.

– Poenget med kåringen er å gi norsk kjøttindustri en uavhengig og faglig tilbakemelding på produktene sine. De blir også satt opp imot konkurrentenes produkter. Det er ingen tvil om at NM i Kjøttprodukter over tid er med på å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter, sier Eide.

Kjøttbransjen november 2017 Norgesmester

Kjøttbransjen nr. 9 | 2017

Forsiden

Sakset fra vg 10.11.2017:

Medisterkaker, bilde fra VG Norgesmester
Pinnekjøtt, bilde fra VG Norgesmester
Julepølse, bilde fra VG Norgesmester
Medisterkaker i stekepanna

Catering produksjon fra A til Å

Det aller meste av maten vi serverer har vi laget fra bunnen av i våre lokaler på Kampen i Oslo. Vi får råvarer fra de beste og mest anerkjente leverandører i landet.

I vårt eget pølsemakeri har vi flinke folk som gjør mye av forberedelsene til kjøkkenet. I pølsemakeriet lager vi produkter som:

  • Kjøttboller
  • Karbonadekaker
  • Medisterkaker
  • Et stort utvalg pølser
  • Pålegg
  • Pinnekjøtt
  • Roastbeef
  • Surrer steker og skjærer kjøtt til gryteretter

Deretter går ferden videre til varmt- og koldtkjøkkenet hvor engasjerte kokker lager tapas og fingermat, middager, smører snitter og lunsjmat, legger opp koldtbord, lager hjemmelaget majones, remulade, potetsalat, dressinger og mye, mye mer.

Til slutt transporteres den ferdige maten til døren din i elektriske biler med kjekke og hyggelige sjåfører.

Velkommen med en bestilling!