Åpningstider

Vårt ordrekontor har åpent for bestilling
mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 16.00
lørdag fra kl. 10.00 til 14.00.

Kom gjerne innom, eller ring 23 30 25 00.

Vi minner om at du kan bestille catering i vår nettbutikk,  via mail eller på kontaktskjemaet under Kontakt oss hele døgnet.

Betaling

Bedrifter kan få faktura etter avtale. Vi sender fortrinnsvis EHF-faktura eller som .pdf på e-post. Vi opererer med 10 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Privatpersoner betaler ved levering. Alle våre sjåfører har med seg betalingsterminal og vi foretrekker at du betaler med kort. Kontantbetaling er også ok.

Ved spesielle tilfeller kan faktura avtales.

Emballasje

Kald mat kommer i esker, og hvert fat er pakket i tynn film. Varm mat kommer i termokasser som holder maten varm i flere timer. Det er viktig at man ikke åpner termokassene før man skal spise. Da holder maten seg rykende varm til avtalt spisetid.

Ved levering av varm mat kommer et depositum på kr. 500,- for emballasjen. Dette får du tilbake ved retur av tomgods. Alternativt kan vi hente returen hos deg påfølgende virkedag. Dette koster kr. 200,-.

Ved levering av kun kald mat tar vi depositum for fatene. For aluminiumsfat beregner vi kr. 50,- pr. stk. i pant. For snittefat er panten kr. 20,-. Dette får du tilbake ved eventuell retur. Brettene må eventuelt returneres innen 3 mnd. Vennligst ta med fakturaen.

Bestillingsfrister

Mat til helgen bør bestilles senest i begynnelsen av samme uke; koldtbord helst innen tirsdag. Til andre dager om mulig senest et par dager i forveien.

På grunn av forberedelser må endring av bestilling til fre/lør/søn skje senest onsdag, koldtbord senest tirsdag (i samme uke).

OBS! På ukedagene står vi også klar til å levere på kort varsel hvis det skulle være behov for det!

Mat for levering i forbindelse med konfirmasjon og i desember må bestilles i god tid.

Avbestilling

Siste frist for endring og avbestilling til helgen (fre/lør/søn) er onsdag i leveringsuken, innen kl. 12.

Ved avbestilling etter utløpt frist, men før aktuell leveringsdag, faktureres 50 % av totalbeløpet.

Ved avbestilling på aktuell leveringsdag faktureres 100 % av totalbeløpet.

Utkjøring

Vi leverer catering i Oslo og omegn hver eneste dag.

Mandag til fredag kr. 215,-.
Morgenlevering (før kl. 8.15) kr. 315,-.
Lørdag kr. 295,-.
Søn- og helligdager kr. 350,-.
Henting av utstyr i.f.m. varm mat kr. 200,-.
Utkjøring av bare kaker kr. 240,-.

Utkjøring utenfor Oslo (Etter avtale; Asker/Bærum, Lillestrøm, Oppegård, Nittedal) 450,-

Alle priser på hjemmesiden er inkl. 15% mva.

gunnar vw veteranbil