og smaken

Telefon: 23 30 25 00

Mail: post@gunnarruud.no

Matglede til hverdag og fest!

Referanser

Vi får stadig hyggelige tilbakemeldinger fra kundene våre. Her er et lite utvalg:

 

Hjertelig takk for fantastisk service og utmerket tilstedeværelse på minnestunden etter min far sist fredag.

Det var bare en mening hos oss som var tilstede om at det var både hyggelig og godt at dere hadde cateringansvaret for oss som kom. Vi ble jo tross alt rundt 80 stykker. Veldig bra jobba!

Tusen takk igjen!

Med beste hilsen og alt godt fra Kristin

Hei!

Tusen, tusen takk for en alle tiders dag!
Maten var nydelig, kakene fantastiske og kokkene profesjonelle!
Mange fornøyde drosjeeiere, sjåfører og ansatte.

Vi ses helt sikkert til neste år omtrent på denne tiden...
Ta en titt på Facebook-siden vår, der ligger det et flott bilde av kokkene :)

God sommer til dere alle fra oss i Oslo Taxi Marit

Vil bare si tusen takk for hyggelig handel og avtale i forbindelse med konfirmantfestivalen vi hadde i Vestre Aker 22. mars. Nydelig og god mat. Nok til alle og levert når det skulle. Tusen takk!

Mvh
Sigmund Akselsen
Prest i Grefsen kirke

 

Da er tre dages fest og feiring over, og jeg vil med stor glede takke for nok en gang for velsmakende og nydelig matlevering. Det ble gitt masse ros og gode ord om maten.

Fint med et kvalitets- og serviceinnstilt personale i alle ledd. Sjåføren som leverte maten og de jeg har vært i kontakt med har alle vært hyggelige og imøtekommende.

Igjen takk for utsøkt mat av høy kvalitet. Dette var veldig godt.

Ha en fin og god dag og hils til resten av staben.

Med vennlig hilsen

Dag-Finn Gram Førrisdahl

 

Hei!

Ville bare takke for god mat og god service! :) Vi er veldig fornøyde!

Mvh

Kristin Evensen på vegne av Sinsen skole

 

Hei,
"Festen" er over og deltagerene har forlatt stedet. Oppryddingen er nesten ferdig og jeg følte for en pust i bakken samtidig som jeg skriver til dere.
Tusen takk for aldeles nydelig mat. Her var det topp kvalitet hele veien. Alt fra hvordan brettene var pyntet til smaken av de enkelte retter. De endringene vi gjorde på sammensetningen av Julens minikoldtbord var helt perfekt for gjestene. Så dette kan dere trygt anbefale videre til andre kunder.

Ei riktig god jul og et godt nytt år til dere alle.
--
Vennlig hilsen
Tone S. Rief

 

Hei :-)

Tusen takk for herlig mat!
Alle sammen var storfornøyd og skrøt veldig over Julelunsjen i år. :)

Jeg har skylt utav kassene så de er klar til henting når det passer dere.

Ønsker dere en God Jul :-)

Med vennlig hilsen
Mari Jolen Thorsen

 

I går serverte vi middag til 40 personer.

Maten var levert av dere en gang mellom kl. 16 og 17. Middagen skulle vært i gang kl. 18 men ble 20 min forsinket. Selv om vi ble litt forsinket så var maten gloende varm. Jeg hadde varmet opp serveringsfat/sausnebb mm på forhånd noe som gjorde at maten holdt seg varm på fatene lenge.

Smaken - den var kjempegod!! Vi fikk mye skryt for sammensettningen av saus, kjøtt og grønnsaker (ratatouille). Faktisk så opplevede  flere av gjestene kvaliteten på maten så positiv at de beskrev det som et nytelsesmåltid ! Flere kommenterte at dette var mye mer spennende og velsmakende enn de sedvanlige kjedelige grytene de var vant til å få. Rosmarinsausen var helt fantastisk sammens med lammet og ratatouillen. Smakte både godt og mye av rosmarin med en syrlig snert - og ingen melsmak!

Morsomt for oss her på huset og ikke minst en kjempetilbakemelding til dere. Veldig gøy.

Vennlig hilsen
Tone S. Rief
Husøkonom Stiftelsen Betanien Oslo

 

Hei
Vil bare takke for fantastisk god mat på lørdag (-:

Fikk forespørsel hvor grillskivene deres kom fra. Mye kjøtt og smak og lite fett.
Lam og pølser og poteter var også nydelig.
Igjen tusen takk.

Vennlig hilsen/Best regards
Birgitte Hagen Stubsrud

 

Vi har hatt gleden av å ha grillkokker og mat fra Gunnar Ruud ved to anledninger i sommer, og er svært fornøyde med resultatet. De egenlagde pølsene med ferske råvarer og krydder var en fryd for ganen, tilbehøret var rikelig og delikat. Både gjester og ansatte gav  gode tilbakemeldinger på maten. Kokkene er svært dyktige og selvgående - og ikke minst hyggelige og serviceinnstilte. Det er ikke siste gang vi kommer til å leie inn dette kokke-laget, og vi kan trygt anbefale Gunnar Ruud til andre. // Iteo Consulting

----------------
Med vennlig hilsen/Best regards,

Tina Tharaldsen 
Kommunikasjonsrådgiver | PR Consultant

 

Hei,

Været ble bra og maten ble helt fantastisk!  Tusen takk for nydelig helgrillet lam, krydderpoteter og saus!  Kjøttet var så mørt, saftig og nydelig smak.  Vi har også fått tilbakemelding fra mange av gjestene om nydelig kjøtt! Du må hilse til kokk og "servicemann" for bra service, timing og som sagt nydelig mat til mannens 50 årsdag! 

Mvh.

Helle Hundseid

 

Hei  Sofie, selskapet  var  kjempevellykket  og  maten  smakte  aldeles  fortreffelig. Og  ikke  minst, tusen  takk  for  at  du  sendte  oss  den  beste  serveringshjelpa  en  kan tenke  seg. Brit  var  helt  fantastisk  til  å  ordne  opp. Selskapet  gikk  helt  på  skinner  med  henne  og  vi  skal  anbefale  henne  om  noen  trenger  hjelp.
Jeg  har  nettopp  bet. regningen  men  er  det  noe  mer  så  bare  ta  kontakt. Atter  en  gang  tusen  takk  fra  både  meg  og  jubilanten.
 
Masse  hilsener  fra  Edel  !!

 

Tusen takk for deilig mat og topp service! Julebordet ble svært vellykket og alle skrøt av maten! Jeg anbefaler dere gjerne til flere.

Mvh
Hildegun Gylterud

 

Tusen takk, maten var virkelig deilig- alle var fornøyd!!

Mvh

Torild Almnes

 

Takk for veldig bra opplegg i forbindelse med festen (dåp) vi hadde den 6 juni. Maten var veldig bra, grillkokken var super og alt fungerte som det skulle.

Mvh

Stein Chr. S. Waage

 

Takk for deilig mat, flere av våre gjester kommenterte de gode snittene.

Med vennlig hilsen
Laila Solheim m familie

 

Tusen takk for at du hjalp oss med smaksprøvene! De ble levert i god tid, var helt delikat anrettet, og holdt akkurat så lenge som signeringen varte. Folk var begeistret både for fiskemoussen og den med sjokolade. Porsjonene var akkurat passe store. Dette kunne ikke ha vært gjort bedre!

Skulle det bli behov for smaksprøver en annen gang må vi få lov å komme tilbake!

Med vennlig hilsen

Ingrid Espelid Hovig

 

Til Gunnar Ruud Catering.

På vegne av TBBMI og festkommiteen for avslutningsbanketten 18 juni, ønsker jeg å takke for utsøkt mat. Både gjestene og arrangør var meget fornøyd. Vi henvender oss gjerne igjen ved en passende anledning.

Mvh Carmen Bernal, studieleder for media og kommunikasjon, TBBMI.

 

Jeg kan jo ikke holde tilbake enda en hjertelig takk for velsmakende catering til mitt party 27. ds.! Ditt selskap er virkelig veldig ”god på catering”, som mine ”nye” gjester satte overmåte stor pris på!

Festtallerken passer utmerket til et ”bord dekk deg” da innholdet synes å være tilpasset enhver matlyst!

Noe jeg ikke visste, var at en av de mannlige gjestene har marsipankake som sin store favoritt, slik at det var heller ikke noe problem å få ”avsetning” på denne! Også øvrige gjester syntes marsipankaken var den reneste ”godis”!

Med vennlig hilsen,

 Per-Johan B. Bogerud

 

Hei, jeg ville bare takke for nydelig mat levert fra dere på lørdag, som ble svært godt mottatt. Alle gjestene skrøt av maten, og jeg har anbefalt dere videre til alle gjestene. Maten ble levert i god tid, og alt gikk veldig bra.

Takk for god service og nydelig mat. Jeg kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Inger Lise Larsen

 

Jeg ville bare si tusen takk for god service og veldig gode snitter og marsipankake fra dere sist søndag levert til Tonsen kirke. Flere av gjestene spurte meg om hvilket catering firma maten kom fra. De synes maten var så god. Dette ville jeg bare formidle til dere. Tusen takk!

Vennlig hilsen Anne Lise Rasmussen

 

Hei!

Vi vil gjerne få takke dere for et positivt samarbeid og, ikke minst, fantastisk mat i forbindelse med vårt bryllup 1.august. Vi fikk mange kjempegode tilbakemeldinger fra gjestene, og vi synes derfor det er viktig at skryten når helt fram til dere!

Det å spise tapas deles gjerne i tre omganger; første omgang tar man gjerne litt av alt for å smake, andre omgang hopper man over det som ikke falt best i smak, mens tredje omgang plukker man kun det aller beste... Denne gangen ble det heller gjentatt repetisjon av første omgang:)

Takk!

Med vennlig hilsen

Frøydis og Kristian Isnes

 

Hei! 

Jeg er så glad for dere! Dere er alltid så utrolig behjelpelige og ser ingen ting som et problem.

Tusen takk for hjelpen vi alltid får og takk for at dere klarte å skaffe oss kake i dag (husker dessverre ikke navnet på den hyggelige damen jeg snakket med i stad)

Med vennlig hilsen • Best regards

Aina
Bonnier Publications International AS

 

Hei,

Takk for forrige uke!

Alle var så fornøyde!

 – alt går på skinner når vi bestiller fra dere!

Med vennlig hilsen

Anne Lill / Sophies Minde

 

Hei igjen, Sofie og alle dere som har hjulpet oss!

Det ble ikke bare olympisk gull i går.  Biff stroganoffen fikk også gull – den smakte kjempegodt. Bagettene var deilig sprø.  Risen var deilig. Maten var mer enn rikelig. Jeg har aldri sett så mange fornøyde fjes – det skal tilføyes at vi drikker også rødvin til, vi pensjonistene.  - Det ble i alle fall et skikkelig deilig måltid. Hjertelig takk skal dere ha!

Selv takker jeg for samarbeidet.  Jeg trer ut av vår arrangementskomité nå, men alle i komiteen synes at vi har vært heldig som har valgt dere til leverandør. Så da kommer vi trolig også igjen, men varmmat har vi ikke før høsten kommer.

Hilsen

Liv i Telepensjonistenes forening

 

Hei igjen.

Vi har nok en ansatt som fyller 60år - & var så fornøyd med leveringen fra dere sist fredag at vi gjerne vil ha en repetisjon!

Johanne Skoe Jakobsen
Lønn/Personal/Adm.
Andenæs VVS AS