Betingelser

Åpningstider

Vårt ordrekontor har åpent for bestilling mandag til fredag fra kl. 0800 til kl. 1600, lørdag fra kl. 0900 til 1400.

Kom gjerne innom, eller ring 23 30 25 00.

Vi minner om at du også kan bestille både via mail eller på kontaktskjemaet under Kontakt oss hele døgnet.

Bestillingsfrister

Mat til helgen bør bestilles senest i begynnelsen av samme uke; koldtbord helst innen tirsdag. Til andre dager om mulig senest et par dager i forveien. På grunn av forberedelser må endring av bestilling til fre/lør/søn skje senest torsdag, koldanretninger senest onsdag.

OBS! På ukedagene står vi også klar til å levere på kort varsel hvis det skulle være behov for det!

Mat for levering i forbindelse med konfirmasjon og i desember må bestilles i god tid.

Levering

Vi bringer over hele byen og nærmeste omegn hver dag.

Utkjøring

Mandag til fredag kr. 155,-.

Lørdag kr. 240,-.

Søn- og helligdager kr. 290,-.

Henting av utstyr i.f.m. varm mat kr. 160,-.

Ved utkjøring av bare kaker kr.180,-.

Utkjøring utenfor Oslo (Etter avtale, Asker/Bærum, Lillestrøm, Oppegård, Nittedal) 300,-

Etter avtale leveres varm mat på søndager mot et tillegg på kr. 300,- (+frakt).

Fat

For koldtfatene beregner vi kr. 50,- pr. stk. i pant. For snittefat er panten kr. 20,-. Dette får du tilbake ved eventuell retur. Brettene må eventuelt returneres innen 3 mnd. Vennligst ta med fakturaen.

Emballasje

Kald mat kommer i esker, og hvert fat er pakket i tynn film. Varm mat kommer i termokasser/termocontainere som holder maten varm i flere timer.

Alle priser er inkl. mva.