Matglede til hverdag og fest!

Telefon: 23 30 25 00

Mail: post@gunnarruud.no

canapeer

 

Gunnar Ruud Catering i over 70 år!

I 2012 kunne Gunnar Ruud Catering feire 70 år i bransjen.

Gunnar Ruud var kjøpmann og startet kjøttbutikk i 1942. I 1947 ble selskapet registrert som aksjeselskap. Etterhvert utviklet det seg med både fiskebutikk og kjøttbutikker flere steder i byen. Catering startet som en bigesjeft men ble etterhvert hoveddelen av vår virksomhet.

Gunnar Ruud

I dag er det 3. generasjon Ruud som driver selskapet videre.

Sommeren 2000 bestemte vi oss for å satse fullt og helt på catering og bygget om kjøttbutikken på Kampen til koldtkjøkken.

Det er fortsatt mulig å komme innom oss i Norderhovgt. 7 og kjøpe hjemmelagde pølser, karbonader og ferdige, frosne middagsretter.

Til jul lager vi og selger vår berømte julefarse, medisterkaker, julepølser, sosisser, sylte og ikke minst byens beste pinnekjøtt.

70 års erfaring fra bransjen gir oss rikelig med trygghet og kompetanse, og vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement.

 

Litt om oss

Gunnar Ruud Catering AS ble etablert i 1942 og har lange tradisjoner innen selskapsmat og catering.

Vi leverer catering i Oslo og omegn.

Du vil i vår catering meny finne et stort utvalg, både når det gjelder snitter, koldtbord, tapas, canapeer, rundstykker, smørbrød, baguetter, bagels, forretter, middager, gryteretter, desserter, julemat og mye mer.

Har du spesielle ønsker - eller behov for råd? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står svært gjerne til tjeneste.

En annen ting er smaken - vi tør påstå at den er vi kjent for. Ferske fine råvarer, og delikat friskt pålegg som vi produserer selv.

Norgesmester i kaker 2015

12. november ble vi kåret til norgesmester i medisterkaker.

I tillegg fikk vi sølvmedalje på julepølsa vår.

NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.
Les dommerkommentarene her.

Din catering leverandør fra a til å!

Til de fleste anledninger har man det nødvendige utstyr og den hjelp som behøves. Ved spesielle anledninger kan det være behov for assistanse.

Vi kan levere alt fra bestikk - dekketøy - duker - bord - stoler, og til og med telt i alle størrelser. Vi kan også hjelpe til med oppdekking og servering, samt rydding underveis. Eller annet om det skulle være nødvendig.

Vi ordner det meste!

Ta kontakt på tlf. 23 30 25 00 eller post@gunnarruud.no

Vi håper på å høre fra deg!

 

Vi håper på å høre fra deg!